Nybyggeri

NYBYGGERI AF ENHVER STØRRELSE

 

​Står du for døren til et nybyggeri, er Dansk Kvalitetsbyg den helt rigtige samarbejdspartner. Vi bygger alt i hoved- og totalentreprise og har gennem årene været med til at opføre stort som småt i hele København samt Stenløse.

Af nybyggeri opfører vi blandt andet:

  • ​Parcelhuse
  • ​Villaer
  • ​Rækkehuse
  • ​Lejlighedskomplekser
  • ​Institutioner
  • ​Byfornyelse

​Hos Dansk Kvalitetsbyg møder du en entreprenør med mange års erfaring i branchen. Vi har varetaget alt fra opførelse af mindre énfamilieshuse til større projekteringer af nybyggeri i erhvervslivet.

​Vi har kompetencerne, ekspertisen og den rette erfaring til at varetage ethvert nybyggeri – også dit.​

​Med en fast skare af underentreprenører kan vi tilbyde hoved- og totalentrepriser, hvor vi kan stå for alt fra projektudvikling og totalrådgivning til selve projekteringen og opførelsen af nybyggeriet.

Troværdig samarbejdspartner inden for nybyggeri

Med os som din professionelle samarbejdspartner er du sikret et arbejde i højeste kvalitet. Vi sætter stadig stor pris på at være en mindre virksomhed, der værner om de gamle håndværkstraditioner som personlig service, tæt dialog og et solidt og smukt håndværk. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og stræber efter at forblive en anerkendt, troværdig og professionel samarbejdspartner inden for nybyggeri.

​Vi udfører arbejde på hele Sjælland; Fra Stenløse til København.

​Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 21 77 51 04, e-mail: pj@dansk-kvalitetsbyg.dk eller via kontaktformularen, hvis du ønsker en uforpligtende samtale, eller såfremt du mangler rådgivning, inspiration eller kreative ideer og løsninger til dit næste nybyggeri.

Kontakt os / Book et møde:
Skulle du have spørgsmål eller vil du booke et møde om dit byggeprojekt, er du velkommen til at udfylde formularen her. Så vender vi retur, så hurtigt vi kan.​
Eller ring til os på telefon: ​21 77 51 04​

Dansk Kvalitetsbyg ApS – Frederikssundsvej 169 – 3660 Stenløse – Tlf.: 21775104 – pj@dansk-kvalitetsbyg.dk