Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/dansk-kvalitetsbyg.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4940
Tagrenovering | Dansk kvalitetsbyg

Tagrenovering

TAGRENOVERING PÅ ALLE TAGTYPER

 

​Hos Dansk Kvalitetsbyg har vi stor erfaring med tagrenovering af enhver slags, og vi er specialister inden for specielle tagløsninger.

Vi udfører tagrenovering på alle typer tag og bygninger, hvad enten det drejer sig om taget på en villa, et parcelhus, en etageejendom eller en erhvervs- eller industribygning.

For os er ingen tagopgaver for komplicerede, omfattende eller for simple. Vi løser opgaver i hele Nordsjælland og hovedstadsområdet; Fra Stenløse til hele København.

 

Kreativ og kvalitetssikker tagrenovering

Vi har gennem tiden varetaget mange opgaver inden for tagrenovering, hvor der har været udfordringer med arkitektur og belægning.

​Vores dygtige medarbejdere har alle stor erfaring med specialopgaver og arbejder kreativt, løsningsorienteret og kvalitetssikkert ved enhver opgave.​

Vi er en professionel samarbejdspartner inden for tagrenovering og varetager hoved- såvel som totalentreprisen på opgaven. Vi gennemfører alle tagprojekter med egne entrepriseledere og sørger for, at vi kommer i mål til den aftalte tid og med de aftalte betingelser på plads.

Vi udfører renovering af tag med omtanke

Dansk Kvalitetsbyg står inde for det gode og solide traditionshåndværk og leverer kvalitetssikre løsninger med moderne teknikker, de bedste materialer og holdbare løsninger. For os er en tagrenovering ikke blot endnu en opgave i mængden, men et håndværk, der skal løses individuelt og med tanke på den enkelte bygnings æstetiske udtryk og byggestil.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 21 77 51 04, på e-mail: pj@dansk-kvalitetsbyg.dk eller via vores kontaktformular, hvis du ønsker et godt tilbud eller en uforpligtende samtale omkring din næste tagrenovering.

Kontakt os / Book et møde:
Skulle du have spørgsmål eller vil du booke et møde om dit byggeprojekt, er du velkommen til at udfylde formularen her. Så vender vi retur, så hurtigt vi kan.​
Eller ring til os på telefon: ​21 77 51 04

Dansk Kvalitetsbyg ApS – Frederikssundsvej 169 – 3660 Stenløse – Tlf.: 21775104 – pj@dansk-kvalitetsbyg.dk